Menü Bezárás

Örömmel tájékoztatjuk iskolánk diákjait, a kedves szülőket, volt tanítványainkat és a Budapest IX. Kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnáziumot támogatókat, hogy a Fővárosi Törvényszék bejegyezte, újraindulhat az iskolát támogató alapítvány.

A szervezetünk törvényszéki nyilvántartási száma: 1406
Bejegyzés száma: Fővárosi Törvényszék 12Pk. 65.388/1991
Név: Haladjunk a Korral Oktatási Alapítvány
Cím: 1192 Budapest, Álmos utca 57. I / 7.
Adószám: 19661634-1-43
Számlaszám: 11709002-20068688 OTP BANK

IBAN: HU85 1170 9002 2006 8688 0000 0000

 A Kuratórium tagjai:

Herpichné Hajdu Zsuzsanna /gimnázium/,

Koppány Csaba /általános iskola/,

Szabó Simon József /elnök, gimnázium/

 

A szervezet célja:

Az Alapítvány célja a Budapest XI. Kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium oktató és nevelő munkájának támogatása.

·        eszközök beszerzésének támogatása,

·        tanulók környezetének, iskola állapotának javítása anyagi, természetbeni eszközökkel,

·        iskolai programok támogatása,

·        hátrányos helyzetű tanulók támogatása


Az alapítvány támogatásának lehetőségei:

·        anyagi támogatás utalása az Alapítvány számlájára, (adó 1%  utalható)

·        célzott támogatás utalása( kérjük jelezni, hogy az általános iskola vagy a gimnázium részére kívánják támogatásukat adni, célzott támogatásnál a cél megjelölését is jelezzék!)

·        tárgyi adomány az Alapítványnak (sportszerek, taneszközök, informatikai eszközök, bútorok, kerti- és barkácsszerszámok, hűtő, mikrohullámú sütő, fénymásoló, másolóba toner, fénymásolópapír, irodaszer, folyóirat előfizetés, stb.)

·        szponzorok szerzése

·        rendezvényekhez: rendezvényhelyszín biztosítása, kerti bútor, sörpadok+asztalok, sátor/pavilon, napernyő/ponyva, kerti grill, bogrács állvánnyal, stb.

·        szolgáltatások, szakmunka: kerti munka, asztalos munka, víz-gáz-fűtésszerelés, kőműves munkák, festés, mázolás, szigetelés, burkolás, varrás, személy- és teherfuvarozás, nyomdai szolgáltatás: molinók, meghívók, stb.

·        önkéntes munka (rendszeres, alkalmi – a Kuratórium munkájának segítése rendezvények szervezésében, lebonyolításában)


Támogatás kérése a Haladjunk a Korral Oktatási Alapítvány-tól:

Az Alapítványhoz az iskola közösségének minden tagja (diák, szülő, tanár) egyénileg vagy csoportosan fordulhat támogatásért.

A kérelmek elbírálásánál a Kuratórium figyelembe veszi a DÖK, a Szülői Választmány, osztályfőnök véleményét, javaslatát, majd zárt ülésen elbírálja a kérvényeket és dönt. A döntésről a Kérelmet benyújtó e-mailen értesítést kap.

 

Az alapítvány az iskola honlapján keresztül is nyilvánossá teszi gazdálkodását.

 

 

Budapest, 2022. szeptember 19.

 

Szabó Simon s.k.

kuratóriumi elnök