Menü Bezárás

Jelen intézkedési terv 2021.11.08-tól kerül bevezetésre és alkalmazásra a Budapest IX. Kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnáziumban. Érvényes: visszavonásig.

 

Az iskola látogatására vonatkozó szabályok:

  1. Az iskolát csak egészséges, lázmentes és semmilyen légúti megbetegedésre utaló tünettel nem rendelkező tanulók látogathatják.
  2. Az iskolaépületekbe szülők, egyéb hozzátartozók, az iskolával jogviszonyban nem álló személyek nem léphetnek be. Ettől eltérni csak előzetes igazgatói engedéllyel lehet.
  3. Az iskolával jogviszonyban álló alkalmazottak, a működtetést vagy javítást végzők beléphetnek az iskolába, ugyanígy az iskola helyiségeit bérlők is.
  4. Az általános iskola épületeiben belépéskor lázmérést végzünk.
  5. Az általános iskolában a reggeli felsős fél 8-as ügyelet alatt minden diák a saját termében gyülekezik.
  6. Az iskola teljes területén – kivéve saját osztályok osztálytermei – a maszk használata kötelező. Ne felejtsük el, hogy az oltatlan, 12 év alatti korosztályt ezzel különösen kívánjuk védeni a fertőződéstől.
  7. A gimnáziumi tagozaton szervezett vegyes nyelvi és egyéb csoportokban, amennyiben lehetséges, tanórán is javasoljuk és kérjük a maszk használatát.
  8. Minden óra előtt szellőztetést kell tartani. Felelős az adott órát tartó nevelő valamint az osztály ezzel megbízott diákja (hetes).
  9. Az iskolai beiratkozással (1. osztályos és gimnáziumi 9. osztályos) kapcsolatos nyílt napok és személyes tájékoztatók elmaradnak. A beiskolázással kapcsolatos tudnivalók a honlapon lesznek olvashatóak.
  10. A tervezett fogadóórák személyes, kontakt formában elmaradnak. Kérem a szülőket, hogy online csatornán egyeztessenek az illetékes pedagógussal, amennyiben mindenképpen szükséges.

Kérek mindenkit a szabályok fegyelmezett és pontos betartására.

 

Köszönettel:

                Kormos László

                     Budapest IX. Kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium

                intézményvezető