Menü Bezárás

Az Európai Unió által támogatott, Erasmus+ programban megvalósult 2022-1-HU01-KA122-SCH-000071438 számú projektünk célja az oktatás minőségének fejlesztése és élénk, ösztönző tanulási környezet megteremtése volt. Az intézmény elkötelezett a pedagógusok tanítási módszereinek hatékony fejlesztése mellett, különös figyelmet fordítva az információs és kommunikációs technológiák hatékonyabb felhasználására. A COVID-19 időszak tanulságai után az iskola folyamatosan fejleszti pedagógusainak készségeit, készülve a változó körülményekre.

A projekt keretében hat pedagógus három különböző kurzuson vett részt Olaszországban és Spanyolországban, ahol európai szakértőktől tanultak, innovatív pedagógiai megközelítéseket megosztva. A kurzusok az e-learning eszközökre, a játék alapú tanulásra és gamifikációra, valamint a nyelvek digitális korszakbeli tanítására fókuszáltak. Az itt szerzett új ismereteket sikeresen integrálták saját tanítási módszereikbe. A kurzusok eredményeként készült e-book már elérhető az iskola honlapján, terjesztve a digitális tudást.

Tanáraink az Erasmus+ projekttel aktívan hozzájárultak az oktatói közösség fejlődéséhez, és elkötelezettek maradnak a pedagógiai innováció és minőségi oktatás iránt.