Menü Bezárás

A Weöres Gimnáziumban lezajlottak a felvételi vizsgák. A vonatkozó rendeleteknek megfelelően nyilvánosságra hozzuk az ideiglenes felvételi jegyzéket, amely még NEM a végleges felvételi eredményt mutatja. Hat külön pdf-ben töltöttük fel a hat tagozati kódra jelentkezők eredményeit. A táblázatokban a felvételre javasolt tanulók listája és a pontszám / dráma alkalmassági miatt elutasított tanulók listája található. A pdf bal felső sarkában található nagyító ikonra kattintva és az oktatási azonosítót / jelszót beírva kereshetővé válik a táblázat.  

A rangsorban szerepelnek olyan diákok is, akik több tanulmányi területet, illetve másik iskolát is megjelöltek, így nem feltétlenül jelent sikertelen felvételt, ha a jelentkező nem a rangsor első felében szerepel.

Az elutasított diákokat bíztatjuk, hogy a május elején meghirdetett pótfelvételire jelentkezzenek.  

A megjelölt iskolák sorrendjén április 8-10-ig van lehetőség módosítani az iskolákban szerzett benyomások és a felvételi rangsor alapján. Ezzel kapcsolatban forduljatok az általános iskolához segítségért.

Az iskolák által beküldött eredmények és a diákok és szülők  által megjelölt sorrendmódosításokat a győri Felvételi Központ veti össze. A többi iskolához hasonlóan a ténylegesen felvételt nyert tanulók listáját csak 2024. április 26-át követően tudjuk közölni, miután a Győrben található Felvételi Központtól megkaptuk a végeredményt.

A végleges eredményről 2024. május 2-ig tájékoztatjuk a hozzánk jelentkezett diákokat és általános iskoláikat.

A rangsorolás során az azonos összesített eredményt elérő tanulók közül előnyben részesítjük azt a jelentkezőt,
1. akinek a lakóhelye / tartózkodási helye az iskola székhelye szerinti tankerület területén található  
2. az írásbeli felvételi vizsgán magasabb pontszámot elért tanulót  
3. akinek testvére, vagy szülője, gondviselője már intézményünkben tanul vagy tanult,
4. akinek országos tanulmányi versenyeredménye van / élsportoló.

Köszönjük, hogy megtiszteltek bizalmukkal és jelentkezésükkel.